Over ons2018-01-10T22:35:20+00:00

SCRIBURO is opgericht begin 1983 door Jan Bruggeman & Ines Bossaert. Het bedrijf was in die tijd vooral gespecialiseerd in kantoor benodigdheden, kopieër machines, printers & fax toestellen.SCRIBURO heeft zich van in het begin gericht op de KMO, daardoor kunnen wij u vandaag advies geven op basis van onze jarenlange ervaring.

Al snel werd onze shop te klein en in 1990 opende onze shop in een volledig nieuw gebouw in de Oostrozebekestraat te Meulebeke. In deze periode werd ons gamma aangevuld met computers en rand- apparatuur.

Omdat service voor ons belangrijk is, en wij sedert het ontstaan van ons bedrijf alle herstellingen van machines zelf uitvoeren, werd in 1995 een industie gebouw opgetrokken om onze stock en technische dienst in te huisvesten.

In 2001 vervoegde Bart Bruggeman het team & kreeg een nieuwe afdeling binnen het bedrijf vorm. De volledige integratie van servers, computers, IP camera beveiliging,… kortom alles wat met een netwerk te maken heeft.

Vandaag de dag bieden wij de KMO een complete office oplossing aan, met een groot gamma aan copiers, printers, scanners, multifunctionele toestellen (tot 110 afdrukken/min), wide format printers, servers, workstations, randapparatuur, backup (disaster recovery, bestand tegen water & brandschade), software (Microsoft Dynamics / Winfakt / …), meubelen (bureau, kasten), kantoorstoelen, safes & datasafes),…

Wenst u informatie over onze producten & diensten, contacteer ons vrijblijvend, wij helpen u graag verder.